Rugaciune de curatare si dezlegare a casei

Rog toate entitatile de lumina care vor, doresc si pot sa ma ajute aici si acum la aceasta curatare si dezlegare a casei. Te rog Doamne curata si dezleaga cu puterea ta fiecare ungher al acestei case atat in interiorul ei cat si in exteriorul ei. Toata energia de vibratie joasa si orice cuvant, vorba, fapta negativa s-ar fi abatut asupra casei de la construirea ei si pana acum , te rog Doamne curata cu puterea ta!

Toata amprenta negativa prezenta in ziduri ,strucura casei, mobilier si aparatura electronica curata tu Doamne! Toata informatia negativa preluata de la fostii proprietari, te rog Doamne sa o cureti ! Te rog Doamne trimite ingerii tai de lumina sa curate si sa dezlege aceasta casa de toate legaturile de magie, de facaturi ,de greseli, pacate, juraminte, blesteme, legaminte, ritualuri, promisiuni, datorii, imprumuturi, care au legatura cu abundenta, prosperitatea, sporul ,sanatatea, casatoria , fericirea, bucuria, iertarea,l umina, acceptarea tuturor celor care locuiesc in ea!

Te rog Doamne trimite ingerii tai de lumina sa curate toata: dezamagirea, tristetea, nemultumirea, mahnirea, supararea, gelozia, rautatea, invidia, anxietatea, egoismul, boala, nepasarea, lenea, invinovatirea, judecata, nelinistea, nefericirea, neiubirea….

Cer ca toate efectele negative lasate de aceste lucruri asupra oricarui membru al familiei sau locuitor al casei sa fie luate si trimise in lumina pentru a fi purificate!

Multumesc! Iti multumesc Doamne pentru aceste curatari si dezlegari! Multumesc tuturor entitatilor de lumina care au venit sa ma ajute ! Cer acum si aici ca aceasta curatare si dezlegare sa fie sigilata cu lumina si iubire in numele Tatalui, al FIiului si al Sfantului Duh astfel incat nimeni si nimic sa nu o poata desface! S-a implinit si asa si este! Multumesc!

Pentru un efect maxim recomand ca acesta rugaciune sa fie facuta in centru de putere al casei, in picioare, cu triunghiuri de lumina aprinse, timp de 21 de zile. Sa va fie de folos!

  • – Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de site, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumesc!