Salveaza-te singur prin vointa proprie

 Eu (numele intreg) imi aduc inapoi si imi reunesc toate energiile Sufletului, Spiritului, Mintii, Inimii, a corpurilor mele astrale si fizic, a aurei mele energetice, si toate energiile care le-am dat sau mi-au fost luate cu voia sau fara voia mea, de oriunde s-ar afla, din toate dimensiunile, densitatile, nivelele, lumile si realitatile, din orice univers, de pe orice linie temporala din trecut, prezent si viitor, le aduc inapoi curatate si activate benefic mie, Acum si Etern!

   Eu imi unesc Mintea, Sufletul, Spiritul, Inima, corpurile astrale si fizic , formand o singura sfera energetica cu o singura energie benefica, pozitiva, puternica si creatoare, care asculta doar de mine si isi tine energiile doar pentru mine, Acum si Etern!

Eu imi aduc toate energiile inapoi, imi reintregesc aura energetica si imi formez un scut energetic indestructibil Acum si Etern! Eu imi distrug toate hologramele si clonele create dupa mine si din mine, Acum si Etern!

Eu cer Constiintei Atotcreatoare sa imi materializeze toate gandurile pozitive si benefice pe care le emit, iar gandurile negative si nebenefice sa fie arse instantaneu, Acum si Etern!

Eu cer ca Sufletul, Spiritul, Mintea, Constiinta, Inima, corpurile mele astrale si corpul fizic sa primeasca toata energia benefica necesara din Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregii Creatii, din Constiinta Atotcreatoare si din Spiritul Pamantului, chakrele mele sa fie curatate, deschise, unite si activate, ADN-ul meu sa fie curatat si activat, celulele si neuronii mei sa functioneze la capacitatea maxima si sa se regenereze impreuna cu toate organele mele, cu toate corpurile mele astrale si corpul fizic cu toate sistemele lui, sa fie energizate pozitiv si benefic mie, Acum si Etern! Multumesc!

Eu declar nule si neavenite, revoc, ard si dizolv toate contractele, la fel si copiile lor, duplicatele, anexele, adaugirile, clauzele de restabilire, rezervele, copiile altor parti si oglindirile tuturor celor mentionate anterior, toate stringurile, legaturile, juramintele, promisiunile, ritualurile bisericesti si de orice tip si fel, facute cu orice entitate negativa si nebenefica mie, care se afla in sfera mea energetica si in toate corpurile mele si care interfereaza cu mine, din orice viata si de pe orice linie temporala din trecut, prezent si viitor, din toate dimensiunile, densitatile, nivelele, lumile si realitatile, din orice univers, si orice legatura energetica si eterica nebenefica facuta cu acestea, Acum, Definitiv si Etern!

Related:  7 elemente pentru manifestarea dorintelor

Eu scot, ard si dizolv toate imprimarile, implanturile, suprapunerile, credintele, perceptiile, atitudinile, identitatile, emotiile inghetate si orice altceva relationat cu aceste contracte, toate programele nebenefice facute de Mintea mea, toate blocajele energetice si de orice fel, toate juramintele de saracie, sclavie, castitate, ascultare, sentimentale, financiare, sexuale, toate vrajile, farmecele, blestemele, cuvintele negative, ritualurile facute asupra mea si a corpurilor mele energetice si fizic, asupra aurei mele energetice din orice viata si pe orice linie temporala din trecut, prezent si viitor, din toate dimensiunile, densitatile, nivelele, lumile si realitatile, din orice univers, Acum, Definitiv si Etern!

Eu ard si dizolv definitiv toate sentimentele de vinovatie si rusine, de neputinta, de neincredere in mine, toate fricile, toate gandurile negative de ingrijorare baneasca si existentiala nebenefice mie, ma conectez cu Spiritul si energia banilor si atrag ca un magnet abundenta financiara , energii pozitive de dragoste si iubire, Acum si Etern!

Ordon ca toate entitatile, spiritele, sufletele, stringurile, blocajele, energiile nebenefice si toate interferentele negative si nebenefice mie care interfereaza cu mine sa se departeze din corpurile mele si din sfera si aura mea energetica, sa isi deschida un portal si sa plece Definitiv in Vacuumul Galactic, apoi inchid si sigilez acest portal Acum, Definitiv si Etern!

Eu imi ridic vibratiile pana la ce intensitate este necesar si ard cu lumina mea pura toate entitatile si energiile negative si nebenefice mie care interfereaza cu mine, toate implanturile, toate bolile si blocajele Acum si Etern!

Eu cer Sursei Infinite a Intregii Creatii, Constiintei Atotcreatoare si Spiritului Pamantului sa curete Subconstientul meu, Spiritul, Sufletul, Mintea, Inima si Constiinta mea, toate corpurile mele astrale si fizic si sa le tina conectate permanent cu energiile lor benefice si sa imi materializeze instantaneu toate gandurile pozitive si benefice, scopurile, planurile si obiectivele benefice pe care le emit pentru mine si alte persoane, Acum si Etern! Multumesc!

Related:  Rugaciune pentru fiecare zi

Multumesc! Cer ca Spiritul meu, Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregii Creatii, Constiinta Atotcreatoare si Spiritul Pamantului sa imi aduca si sa imi activeze toate drepturile divine, talentele, capacitatile paranormale de telepatie, telekinezie, clarviziune, teleportare, de viziune si calatorie astrale, de materializare instantanee a gandurilor si cuvintelor benefice pe care le emit, capacitatile de a stapani secretul materiei si materializarii, de a alunga materia negativa si entitatile negative si nebenefice, de vindecare a mea si a altor entitati, si toate capacitatile si puterile de care eu am nevoie Acum si Etern!

Eu sunt Spirit Liber, Suveran si Creator si sunt una si aceeasi cu Sursa Eterna Infinita Absoluta a Intregii Creatii, cu Constiinta Atotcreatoare, cu Spiritul si Sufletul meu, sunt Energie, Vibratie si Lumina Pura, pozitiva si benefica care ard orice entitate si spirit nebenefic si negativ care incearca sa interfereze cu mine, Acum si Etern!

Cer Constiintei Atotcreatoare sa recontureze toate cererile, gandurile, cuvintele si dorintele mele pozitive si benefice mie, sa le insereze in oglinzi, sa le protejeze si gestioneze alaturi de mine astfel ca viata sa fie a mea, iar eu realizez tot ce gandesc si imi propun, Acum si Etern! Multumesc!

Afirmatiile se spun dimineata, la trezire si seara, imainte de somn. Cand ordoni entitatilor, etc. sa iasa din sfera ta energetica, se face pe un ton ferm, ca un general de armata.

Afirmatiile se pot spune si in gand, dar gandul sa fie ferm atunci cand dai ordine. Dupa ce spui afirmatiile faci o mica meditatie: Stai linistit/a cu ochii inchisi, alungi toate gandurile si te conectezi cu Spiritul tau, cu Sursa. Vorbesti mental cu ea. Ii spui sa te curete. Vizualizezi Spiritul tau…acea sfera de lumina pura care intra in tine, in fizic, si extrage toate energiile rele. Apoi il trimiti in Sursa sa le arda. Si multumesti.

Este bine sa vorbim cat mai des cu Spiritul nostru (Sinele nostru Superior) ca si cand am vorbi cu un prieten, sa-i cerem ghidare si sustinere si ce mai dorim noi. Atentie! Sufletul este prostutz si naiv, sa-i spunem sa asculte de Spirit. Sa vorbesti ZILNIC si cu SUFLETUL tau, spune-i Sa Nu Se Mai Lase Pacalit… Sa Nu-si Mai Dea Energiile Nimanui…sa Le Pastreze Doar Pentru Tine! Sa Nu Mai Repete Experientele prin care a dat energie! Indicat este sa faci asta timp de cel putin 21 de zile. (Pentru ca aceasta Programare NeuroLingvistica sa fie implementata in subconstient.) Si somnul este foarte important…sa te odihnesti bine, chiar si in timpul zilei cateva minute, daca poti.

Related:  Extinderea conştiinţei

Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe sufletul meu, cu voia sau fara voia mea.

Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe corpul meu fizic, cu sau fara voia mea.

Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe corpul meu energetic, cu sau fara voia mea.

Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe mintea mea constienta sau subconstienta, facuta pe vointa mea, facuta pe memoria mea, perceptia mea, logica mea sau pe oricare alt proces cognitiv, cu sau fara voia mea.

Anulez orice program si subprogram negativ si/sau malefic facut pe drumurile mele, oportunitatile mele, talentele mele, belsugul meu, sporul meu, abundenta mea, prosperitatea mea, banii mei, cu sau fara voia mea.

Anulez orice forma de atac energetic, facut cu sau fara voia mea.

Anulez!       Anulez!      Anulez!

Sunt limpede, curat(a) si eliberat(a) , ca Sursa de lumina care m- a creat.