Semne revelatoare ca esti un Suflet Liber

Ai avut dintotdeauna sentimentul ca nu „apartii” si ca „acasa” pentru tine pare ca nu este nicaieri in lume cu adevarat? Atunci poate ca faci parte din sufletele libere, aceste suflete calatoare frumoase aflate in cautarea implinirii propriului destin.
Sufletele libere sunt suflete frumoase si calde care isi cauta menirea pe pamant si acel “ceva” care sa ii faca sa exclame: “mi-am gasit menirea”. Prin cautarile lor, aceste suflet calatoare contribuie la cresterea vibratiei planetei si a celorlalti.

Semne ca esti un Suflet Liber:

 1. De obicei, sufletele libere dispun de talente speciale si minunate si stralucesc in domenii precum arta, stiinta, filozofie, literatura sau pedagogie.
 2. Sufletele libere au adeseori sentimentul ca nu apartin niciunui loc, niciunei comunitati si isi cauta locul pe planeta aceasta. Chiar si atunci cand au o familie fizica foarte iubitoare, ratacitorii au frecvent sentimentul instrainarii si al insingurarii.

 3. Sufletelor libere le lipseste acut sentimentul de a apartine. De multe ori, traiesc toata viata cautandu-si scopul si menirea pe aceasta planeta.

 4. Sunt atrasi de terapiile de vindecare alternativa, de meditatie, de spiritualitate, de persoanele asemanatoare lor cu abilitati extrasenzoriale, tot ce inseamna cosmos, stiinta, univers, viata extraterestra, enigme ale pamantului si civilizatii disparute.

 5. Sufletele libere aflate in ultimul grad de evolutie percep bolile si moartea ca pe o intoarcere acasa si ca pe o regasire a propriei identitati.

 6. Isi doresc sa se angajeze in activitati prin intermediul carora sa simta ca si-au gasit menirea/ si-au implinit destinul sau prin intermediul carora pot fi de folos celor din jur.

 7. De multe ori, nu sunt 100% prezenti cu sufletul in locul in care traiesc. In interiorul inimii lor, tanjesc dupa locuri noi si necunoscute. Adora sa calatoreasca catre cele mai indepartate si exotice locuri ale planetei , in care natura e pe primul loc.

 8. Unii dintre sufletele libere au amintiri sau franturi de amintiri si flash-back-uri cu ceea ce au trait in vietile lor anterioare.

 9. Sufletele libere sunt fascinate de oceane, de harti, de mistere, de profetii si tehnologii neobisnuite, de literatura science fiction sau fantasy. Tanjesc sa gaseasca elemente ale extraordinarului chiar si in lucrurile banale, zilnice.

 10. Chiar daca isi face planuri, un suflet liber rareori se va tine de planul facut si va inventa altele pe moment.

 11. Sufletele libere sunt fiinte emotionale si chiar daca uneori par distanti sau distrati, sunt persoane foarte pasionale, cu un mare foc interior. Trairea experientelor dupa care tanjesc sunt cele care le potolesc focul inimii.

 12. De cele mai multe ori, inca de la varste foarte timpurii (copilarie), sufletele libere se simt diferiti, altfel, cumva instrainati de societatea careia ii apartin fizic si social.

 13. Ei iubesc cerul, spatiul, iubesc ideea de libertate, iubesc sentimentul de libertate. Pentru ei, fericirea pura inseamna sa doarma uneori sub cerul plin de stele.

 14. Mai mult decat in prezenta oricarei fiinte umane, in fata unui cer plin de stele, sufletele libere incearca sa isi raspunda intrebarilor care ii macina inca din prima etapa a vietii lor: care este scopul meu real pe aceasta planeta, in mediul in care ma aflu? Unde este acasa pentru mine? De ce ma aflu aici?

 15. Sufletele libere sunt persoane placute, cu o lumina aparte. Ei radiaza dragoste pentru oameni, planeta, animalute , cristale, si se straduiesc sa vada partea buna a umanitatii.

 16. Sunt sensibili, generosi si le pasa sincer de cei din jurul lor, dar deseori se simt mai confortabil in prezenta naturii, a plantelor sau a animalelor.

 17. Chiar daca le considera necesare, sufletele libere constientizeaza ca undeva, in adancul iniimi lor, notiunile precum bani, posesiuni materiale sau o cariera de succes nu prezinta o importanta prea mare pentru ei.

 18. Sunt suflete care vin pe aceasta planeta pentru a creste vibratia planetei si pentru a o ajuta sa treaca in a patra dimensiune. Ei au ales dinainte sa vina aici deoarece experienta pe pamant le accelereaza evolutia spirituala.

19 . Sufletele libere simt si stiu ca nu apartin nici unei dogme sau religii. Sunt doar fiinte Spirituale stiind foarte bine care este diferenta dintre Religie si Spiritualitate . Iar acum va pot explica asta :
Religia are cler. Clerul înseamnă totalitatea preoților unei biserici sau a unui cult.
Spiritualitatea nu are cler.
Religia este o instituție. Are clădiri în care adepții se întâlnesc pentru a face diverse activități
Spiritualitatea nu este o instituție. Templul său este întreg Universul.
Religia pretinde că deține adevărul absolut. Fiecare dintre religii se pretinde unica cunoscătoare de adevăr.
Spiritualitatea acceptă că întotdeauna există lucruri noi de înțeles.
Religia este închisă noului. Indiferent de noile descoperiri științifice sau de evoluția tehnicii, religia este ne neclintit.
Spiritualitatea este deschisă noului. Aceasta integrează adevărul religiilor, cel al experienței personale, dar și cel științific.
Religia este dezbinare. S-au purtat multe războaie în numele lui Iisus Hristos, și au murit oameni. Islamul își poartă și astăzi așa zisul „război sfânt” etc.
Spiritualitatea este unitate. Ea acceptă că adevărul este atât în întreg cât și în părțile care îl constituie.
Religii sunt aproximativ 4200.
Spiritualitatea este una singură.
Religia te îndeamnă să obții îndrumare de la ceilalți.
Spiritualitatea te îndeamnă să găsești îndrumare în tine însuți ascultându-ți vocea interioară.
Religia are un set de legi care nu pot fi puse sub semnul întrebării.
Spiritualitatea te invită să pui sub semnul întrebării orice după bunul plac, conștient fiind că fiecare acțiune a ta are anumite consecințe.
Religia te învață frica de Dumnezeu.
Spiritualitatea te învață iubirea de Dumnezeu și te îndeamnă să îți cauți și să îți găsești pacea interioară.
Religia încurajează noțiunea de păcat și vină pentru faptele tale trecute.
Spiritualitatea te invită să trăiești în prezent.
Religia îți este atribuită la naștere.
Spiritualitatea este cea pe care tu însuți o găsești.
Religia te învață ce să faci.
Spiritualitatea îți sugerează să fii.
Religia este orientată înspre un rai la care poți ajunge în momentul morții fizice.
Spiritualitatea te ajută să înțelegi că te-ai născut în acest rai și vei continua să exiști în el chiar și după moartea fizică…….si lista poate continua

Related:  Intra in legatura cu propriul tau subconstient