Suntem creatori

Illustration of magic opened book covered with grass, compass, tree and stoned way on woody floor, balcony. Fantasy world, imaginary view. Book, tree of life, right way concept. Original screensaver.

Cand stiinta demonstreaza ceea ce maestrii spirituali au spus deja: suntem creatori. In loc sa gandim ca universul este facut din “lucruri”- cum ar fi atomii de exemplu- care sunt separati si au efecte minore asupra altor lucruri, teoriile cuantice sugereaza ca universul si corpurile noastre sunt alcatuite din campuri de energie in permanenta schimabre si care interactioneaza intre ele pentru a crea lumea noastra, in moduri care pot fi descrise mai degraba ca posibilitati, decat ca certitudini.

Acest lucru este important pentru noi, deoarece suntem parte din energia care interactioneaza. Faptul ca suntem constienti de acest lucru schimba totul. Ipoteza falsa :

nr. 1: Spatiul dintre “lucruri” nu este gol; Ipoteza falsa

nr. 2: Experientele noastre interioare-sentimentele si credintele- nu au niciun efect asupra lumii de dincolo de corpul nostru.

Suntem scaldati de un camp de energie inteligenta, care umple ceea ce se credea ca este spatiu gol. Acest camp reactioneaza in functie de noi-se rearanjeaza- in prezenta sentimentelor si credintelor noastre ce pornesc din inima. Ati putea spume :”este naiv, poate chiar arogant  sa sugeram ca universul este afectat in vreun fel de credintele noastre personale. Nu poate fi atat de simplu”.

Spre sfarsitul anilor 1990 si la inceputul anilor 2000, cercetarile au dezvaluit urmatoarele lucruri:

Factorul nr.1: Universul, lumea si corpul nostru sunt alcatuite dintr-un camp comun de energie, care a fost recunoscut stiintfic in secolul al xx-lea si care acum este cunoscut sub denumiri cum ar fi campul, holograma cuantica, mintea lui Dumnezeu sau Matricea Divina.

Factorul nr. 2: In campul Matricei Divine, “lucrurile” care au fost conectate fizic si apoi separate se comporta ca si cum ar fi inca legate, datorita fenomenului de entaglement (incalcire, inseparabilitate).

Factorul nr. 3.: ADN-ul uman influenteaza direct ce se intampla in Matricea Divina, intr-un mod care pare sa sfideze legile timpului si spatiului.

Related:  Reguli de viata II

Factorul nr. 4: Credinta umana (si sentimentele si emotiile ce o insotesc) modifica direct ADN-ul, care afecteaza ceea ce se intampla in Matrice Divina.

Factorul nr. 5: Cand ne schimbam credintele despre corpul si lumea noastra, Matricea Divina transpune acea schimbare in realitatea vietilor noastre (vezi efectul placebo).

Prin credinte, noi suntem puntea dintre realitate si tot ce ne-am putea imagina vreodata. Puterea convingerilor despre noi insine este cea care da viata celor mai inalte aspiratii si vise ale noastre, lucrurile care fac universul sa fie asa cum este. Credintele noastre au puterea de a schimba cursul evenimentelor in Univers, Iar ceea ce credem poate avea mai mare importanta decat ceea ce considera altii ca adevar.

  • Gregg Braden