Vindecarea cu ajutorul rugaciunii

Vindecarea cu ajutorul rugaciunii este rezultatul conlucrarii armonioase, sincronizate si inteligente dintre mentalul constient si subconstient. Este foarte important ca scopul rugaciunii, precum si fenomenele care se petrec atunci, sa fie cunoscute cu precizie. Prin aceasta veti dobandi incredere in acest procedeu simplu, dar extrem de eficient, care poate fi numit terapie prin rugaciune sau tratament mental.

Pentru inceput va alegeti o imagine mentala, o idee sau un plan care doriti sa devina realitate. Va veti constientiza apoi capacitatea de a comunica subconstientului acea imagine sau idee, imaginandu-va ca ea deja s-a concretizat. Daca va veti mentine cu perseverenta aceasta atitudine mentala rugaciunea va fi ascultata. Deci, terapia prin rugaciune presupune o actiune mentala bine definita, cu un scop clar precizat.

Sa presupunem ca v-ati decis sa va vindecati de o anumita afectiune folosind terapia prin rugaciune. Stiti acum ca problema cu care va confruntati are drept cauza gandurile negre pline de indoiala, care sunt bine fixate in subconstient si, de asemenea, ca daca veti elibera mintea de aceste ganduri afectiunea va disparea instantaneu. In consecinta, va veti orienta catre puterea infinita a subconstientului si veti urmari sa deveniti pe deplin constienti de faptul ca acesta va poate vindeca de orice boala. Meditand asupra acestui aspect, observati cum indoiala se risipeste treptat si modul de a gandi se transforma radical.

Cand veti fi vindecati nu uitati sa multumiti Divinului si apoi nu va mai ganditi la boala pe care ati avut-o. Cand va rugati cautati sa nu dati importanta conditiilor de moment care se opun realizarii scopului propus si nicio clipa sa nu va ganditi ca vindecarea ar putea sa nu se produca. Aceasta atitudine interioara va uni in mod armonios constientul si subconstientul si va activa puterea curativa latenta in fiecare dintre noi.

Ce inseamna vindecarea prin credinta si ce efect are increderea nemarginita? Credinta care produce vindecarea nu este diferita de cea despre care se vorbeste in Biblie, dar presupune si cunoasterea interactiunii care are loc loc intre constient si subconstient. Rezultatul apare datorita credintei totale pe care o are bolnavul.

Related:  Rugaciune de curatare cu ajutorul ingerilor celor patru elemente

– Joseph Murphy