Vindecarea spirituala a afectiunilor stomacului

In general afectiunile la nivelul stomacului apar datorita incapacitatii persoanei respective de a asimila experientele vietii si de a accepta lectiile invatate.Sufletul acelei persoane este impiedicat astfel sa evolueze.

Persoanele care au afectiuni ale stomacului nu accepta propriile indoieli si nelinisti,manifestand agresivitate si manie pe care de multe ori si le refuleaza.

Cauzele spirituale care stau la baza diferitelor afectiuni:

DURERE ABDOMINALA IN PARTEA DE SUS :persoana afectata isi face griji pt ceilalti

DURERE ABDOMINALA IN PARTEA DE JOS: persoana in cauza este prea afectata de ceea ce se intampla in jurul ei in prezent

AEROFAGIE (inghitirea aerului in timpul mesei);,persoana afectata traieste momente de angoasa,,se forteaza prea mult sa inspire viata,vrea sa ajunga dincolo de limitele ei,deci nu este ea insasi

GASTRITA (ARSURI STOMACALE): persoana afectata poate avea o dorinta puternica dar deocamdata nu isi permite acel lucru sau ceva sau cineva o deranjeaza pe moment.

ERUCTATIA : persoana afectata ii este greu sa primaesca gandurile frumoase,gesturile sau comportamentele care ar ajuta-o sa-si dezvolte increderea de sine.Le trimite inapoi in loc sa le primaesca.Poate interpreta prost intentiile bune ale altora.

VARSATURI: furie,neacceptare

GREATA: persoana fectata se simte amenintata de ceva sau cineva.Simte un dezgust pt ceea ce se intampla sau o aversiune puternica pt ceva sau cineva.

HALENA: (daca provine de la stomac nu de la dinti):acea persoana traieste o mare drere interioara si are sentimente de ura,razbunare sau de furie fata de o persoana care a ranit-o.Are gabduri de care I este rusine.

REGURGITATIE ; o teama in legatura cu mama deoarece hrana simbolizeaza principiul matern

ULCER; persoana afectata traieste cu ranchiuna iar durerea interioara se vindeca ff greu.

TIPARE MENTALE NOI VINDECATOARE:

Imi diger cu usurinta experientele de viata

Viata ma sustine.

Asimilez noul cu usurinta.Totul este bine.

Ma iubesc si ma aprob.Sunt calm.

Sunt in siguranta.

APELARI ANGELICE:

Putem apela la Arhanghelii Uriel,Mihail,Rafael,ingerii pazitori,ingerii increderii,ingerii vindecatori.

PLANTE MEDICINALE:

Related:  Vindecarea . Calea spre Vindecare

Angelica,cimbru,fenicul,sunatoare,coada soricelului,maghiran,lemn dulce.

RUGACIUNE VINDECATOARE

Arhanghele Rafael te rog sa imi ajuti sa asimilez cu usurinta tot ce este nou in viata mea.,sa inteleg sensul fiecarei experiente de viata si sa merg mai departe cu incredere,curaj si bucurie.Te rog sa iti reversi asupra mea energie vindecatoare astfel incat sa imi vindec toate temerile,emotiile care sunt toxice si fie ca sanatatea mea radianta sa se manifeste in corpul meu!

AMIN