Meditatie de auto-vindecare de Eckhart Tolle

Cu cat aduci mai multa constienta in corp, cu atat sistemul  imunitar devine mai puternic. Este ca si cum fiecare celula se trezeste si se bucura.
Corpul tau iubeste atentia ta. Este de asemenea o forma puternica de auto-vindecare. Si nu se intareste doar sistemul imunitar ci si sistemul imunitar psihic se intareste substantial.
Exista o meditatie de auto-vindecare simpla, insa extrem de puternica, pe care o puteti face ori de cate ori aveti nevoie sa va intariti sistemul imunitar. Ea este in mod special eficienta atunci cand este folosita cand apar primele simptome ale bolii, insa functioneaza si in cazul afectiunilor care deja sunt instalate, daca o faceti la intervale mici de timp si cu atentie sporita. Ea va contracara orice ruptura din campul energetic cauzata de negativitate. Totusi, nu este un inlocuitor pentru practica de a fi prezent in fiecare moment in corp; ea are un efect temporar.
Iata tehnica:
Atunci cand aveti cateva minute libere, mai ales inainte de culcare seara si imediat dupa ce va treziti, „inundati-va” corpul cu constiinta.
Inchideti ochii. Stati intinsi pe spate. Alegeti parti diferite ale corpului pe care sa va concentrati atentia la inceput: palme, picioare, talpi, abdomen, piept, cap si asa mai departe. Simtiti energia vie din aceste parti cat de puternic puteti. Stati cu fiecare parte a corpului aproximativ 15 secunde.
Apoi lasati-va atentia sa mearga prin corp ca un val de cateva ori, de la picioare pana in varful capului si inapoi.
Nu trebuie sa faceti acest lucru decat aproximativ un minut.
Dupa aceasta, simtiti-va corpul interior in totalitate, ca un singur camp energetic. Pastrati aceasta senzatie cateva minute. Fiti prezenti in mod intens in aceste clipe, prezent in fiecare celula a corpului.
Nu fiti preocupati de faptul ca mintea reuseste ocazional sa va capteze atentia si va pierdeti in niste ganduri. Imediat cum observati ca s-a intamplat asa ceva, intoarceti-va la corpul vostru.
Related:  The Living Matrix