Sa invatam sa lucram intotdeauna numai cu iubire

Cel mai mare secret, pentru a ne desfasura activitatea in cele mai bune conditii, este sa invatam sa lucram intotdeauna numai cu iubire. Caci iubirea este cea care da puteri, viata, care renaste.

Cand aceasta iubire nu exista si cand munca este considerata doar un mijloc de subzistenta, aceasta atitudine nu conduce la rezultate bune. Bineinteles, banii se castiga, dar dispare bucuria, entuziasmul, omul devine iritabil si sanatatea se altereaza cu timpul. Lucrati pret de mai multe ore cu iubire si nu veti simti oboseala; lucrati un timp mai scurt, fara iubire, cu suparare sau revolta, si totul se va bloca in interiorul vostru, va veti simti slabiti si fara forta.

Trebuie sa intelegeti eficacitatea, puterea iubirii. In tot ce faceti puneti iubire sau, daca nu, mai bine renunatati la a face acel lucru. Tot ceea ce faceti fara iubire va oboseste, ba chiar va otraveste, asa incat sa nu va mire daca dupa, aceea sunteti epuizati si bolnavi.

Cata lume se intreaba cum sa combata oboseala!

Secretul este sa pui iubire in tot ceea ce faci, caci iubirea este ceea ce trezeste toate energiile.
Daca nu puteti simti iubire, cereti sustinere, rugati-va, sunt atatea energii in jurul vostru care sunt acolo doar pentru a va ajuta, cereti-le sprijinul, invitati-le si vor veni negresit.

  • O.Mikhael Aivanhov
Related:  O parte nou descoperită a sistemului imunitar ar putea trata toate formele de cancer