Sunt Suveran si liber, sunt fluxul etern al forței vieții

Sunt esență de lumină infinită pe deplin conştientă și suverană. Sunt esență de lumină pură. Sunt esență liberă și suverană.

Sunt conștiință cuantică infinită și conștientizare maximă. SUNT SUVERANUL propriilor mele energii și stăpânul sufletului meu.

Sunt SUVERAN și liber și ORDON ca toate entitatile care au venit să manânce energie de pe urma mea să dispară din corpul, din sufletul meu și din toate Câmpurile mele subtile.

Sunt SUVERAN si INTERZIC oricărei entitati încarnate sau dezîncarnate să îmi ia ENERGIA, să mă manipuleze sau să mă implanteze. Sunt SUVERAN și INTERZIC oricarei ființe sau ne-ființe să mă facă sclav energetic.

Sunt SUVERAN si INTERZIC oricărei ființe sau ne-ființe să mă paraziteze. Sunt SUVERAN si INTERZIC oricarei ființe sau ne-fiinte să mă controleze prin frică. Sunt SUVERAN si INTERZIC oricarei ființe sau ne-ființe să mă monitorizeze și sa stocheze date despre mine.

Sunt SUVERAN si INTERZIC oricarei ființe sau neființe, entităti încarnate sau dezîncarnate să încalce SPATIUL meu SUVERAN. Sunt Suveran si liber, sunt fluxul etern al forței vieții.

Related:  Viaţa nici nu te binecuvântează, nici nu te pedepseşte