Tu cuprinzi, in interiorul tau, toate versiunile posibile ale realitatii

Universul este structurat holografic. Tu esti holografic. Fiecare “versiune” posibila a realitatii tale este, de asemenea, holografica. Tu cuprinzi, in interiorul tau, toate versiunile posibile ale realitatii. Toate hologramele (versiuni ale realitatii) sunt continute in tine. Din toate aceste posibilitati infinite, tu „selectezi” versiunea ce urmeaza a fi experimentata in baza credintelor, imaginatiei si sentimentelor tale.
Imaginatia ta este „arhiva” tuturor hologramelor tale posibile. Versiunea pe care tu ti-o “imaginezi” (cu crez sau pe care-ti concentrezi imaginatia), este versiunea realitatii curente aleasa din aceasta arhiva a posibilitatilor. Apoi, tu „activezi” aceasta versiune selectata cu ajutorul sentimentelor tale. Cu cat sentimentele sunt mai puternice, intense, cu atat mai puternic activezi realitatea aleasa, si prin urmare, cu atat mai rapid se manifesta ca realitate tangibila (se cristalizeaza in planul manifestarilor). Sentimentele pozitive activeaza versiunile pozitive dorite. Sentimentele negative activeaza versiunile negative nedorite.
Credintele tale sunt rezultatul a ceea ce tu-ti imaginezi, pe care le activezi mai apoi cu ajutorul sentimentelor tale. Versiunea cu cele mai intese sentimente/emo ii ata ate, este versiunea ce se activeaza/manifesta. Ca analogie, daca monitorul computerului ti-ar oferi multiple variante, si tot ceea ce ai avea tu de facut este sa selectezi una dintre ele, atunci imaginatia ta reprezinta totalitatea variantelor disponibile de pe ecran. Deplasarea mouse-ului pe varianta dorita/aleasa este similara concentrarii imaginatiei pe o anumita versiune. Si, apoi, dand click pe acea varianta, este ca si cum ti-ai utiliza sentimentele pentru a activa alegerea facuta.
Conceptie falsa: „A vedea inseamna a crede” (Ceea ce percepem determina ceea ce credem.) Actualitatea: „A crede inseamna a vedea” (Ceea ce credem determina ceea ce percepem!) Asadar, nu astepta sa percepi ceva inainte sa incepi sa crezi in acel ceva! Crezi, mai intai, in ceva si apoi vei si percepe acel ceva, in mod corespunzator. Crezuri/Convingeri ==> Perceptie ==> Interpretare ==> Reactie emotionala ==> Ganduri ==> Actiune
1. Crezurile determina realitatea pe care o percepem. Crezurile determina perceptia realitatii.
2. Imediat apoi, in mod automat (si de regula, inconstient) interpretezi perceptia proprie asupra realitatii. Aceasta insemnand ca desemnezi, proiectezi si “superimpui” (arbitrar), o interpretare a perceptiei tale asupra realitatii.
3. Tu reactionezi apoi emotional la interpretarea personala a acelei realitati.
4. Apoi incepi sa generezi ganduri despre aceasta realitate.
5. Apoi, in baza emotiilor si gandurilor proprii, treci la actiune. Crezuri/Convingeri ==> Perceptie ==> Interpretare ==> Reactie emotionala ==> Ganduri ==> Actiune
Atunci cand te uiti la televizor, iar programul pe care-l urmaresti iti displace si te face sa te simti inconfortabil, nu încerci sa schimbi sau sa transformi acel program. In schimb, alegi un alt program pe care chiar il preferi. In mod asemanator, daca realitatea pe care o experimentezi iti displace, nu este necesar ca tu sa „schimbi” sau sa „transformi” acea realitate. Tot ce ai de facut este sa alegi o alta versiune a realitatii pe care tu s-o „primesti”, sincronizandu-ti vibratiile personale cu acea „versiune” a realitatii pe cate tu preferi s-o experimentezi. Ea deja exista. Tot ceea ce ai de facut este s-o “primesti”!
BASHAR
Related:  Corpul tau vorbeste