Initieri reiki si terapie

Oricand,la cerere :

1.Initieri /acordaje in urmatoarele sisteme:

initieri reikiReiki Usui Shiki Ryoho gradele I,II,III, maestru (profesor) direct sau la distanta.

Karuna Reiki – practicant I,II,maestru I,II.

Gendai Reiki.

Initierile se pot face direct sau la distanta,pentru oricare din variante, doritorii pot lasa un mesaj  accesand pagina de Contact sau completand formularul de la subsolul paginii.

2.Sustinere energetica pentru perioade de stres emotional ,surmenaj intelectual.

3.Curatare,purificare,echilibrare,armonizare energetica pentru persoane,locuinte,birouri,sedii firma.

  • Curatarea si echilibrarea chakrelor 

4.Terapie pentru diverse probleme de sanatate.

 

Cum ma pregatesc si ce trebuie sa fac pentru a primi o Initiere/Acordaj la distanta?
Acordajul /Initierea se face individual la data si ora stabilita de comun acord in prealabil.

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universala. Initierea are 3 mari componente: cea fizica unde maestrul efectueaza un anume ritual, cea energetica unde se deschid anumiti centrii energetici si se curata anumite meridiane energetice si componenta spirituala unde practicanutul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastrere la nivelul sinelui si daruri de la Divinitiate. Toate accestea fiind oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. Cu fiecare initiere primita creste si responsabilitatea maestrului/practicantului fata de el, de oamenii pe care trebuie sa ii ajute sau sa ii invete si fata de Divinitate.

Initiere activeaza/reactiveaza potentialul interior al fiecaruia dintre noi catre autovindecare si vindecarea celorlalti prin intermediul nostru.Dupa acordaj veti dobandi capacitatea de a simti fluxul de energie Reiki si veti constientiza abilitatile dobandite ca urmare a acestei initieri prin practica dumneavoastra.Practic,o data cu initierea deveniti vindecator.

Va retrageti intr-un loc unde sa nu fiti deranjati aproximativ jumatate de ora.Este indicat ,daca este posibil,sa aerisiti camera foarte bine inainte.Pentru curatarea camerei si cea personala ,daca nu cunoasteti alte motode,ascultati sau cititi Psalmul 50.

– Telefonul, interfonul, televizorul inchis, lumina difuza, lumanari/candelute, betisoare parfumate,uleiuri pentru aromoterapie sau tamaie, ce prefera fiecare …liniste, sau o muzica de relaxare, meditatie – la un volum redus al sunetului.Aprindeti cate o lumanare/candeluta in cele 4 colturi ale incaperii si una in mijloc.

Spuneti o rugaciune – Tatal Nostru sau orice alta rugaciune doriti.

Stati intinsi pe spate – cine doreste poate sta in pozitia lotus sau turceste, sau asezat pe scaun, conditia ce trebuie respectata este coloana vertebrala sa fie cat mai dreapta, dar in acelasi timp relaxata – capul spre nordul magnetic al Pamantului (- in cazul in care stati intins), picioarele putin desfacute, bratele pe langa corp cu palmele spre in sus(in pozitie Gassho =pozitia mainilor in rugaciune ,daca preferati o pozitie sezand) si incercati sa va relaxati muschii timp de 10-15 minute, ochii inchisi. Respirati lent. Important este ca toata aceasta pregatire sa aduca corpul si mintea in cea mai naturala stare de relaxare.

Rugati pe Tatal Ceresc,Iisus,Ingeri,Arhangheli, Ghizii de Lumina, Entitatile Superioare de Lumina sa va asiste, cu voia lui Dumnezeu. Puteti medita daca doriti. Cu cat va veti pregati mai mult, cu atat veti primi mai mult. Este important sa acordati atentie si respect momentului. Puteti desena simbolul crucii (sau alte simboluri ReiKi daca sunteti initiati) pe peretii camerei, pe tavan si pe podea pentru a crea un spatiu sacru si pentru a-l binecuvanta. Cand simtiti ca sunteti relaxat complet, cereti:

“Rog sa inceapa initierea pentru (gradul si numele sistemului reiki ) ce imi este transmisa mie prin intermediul maestrului meu( numele maestrului ), in armonie cu Legile Divine si ale Universului, pentru binele meu suprem pe toate planurile:spiritual,mental,emotional,fizic,material.”

Stati relaxati aproximativ  20-30 minute (sau cat simtiti ca este necesar). Acceptati orice simtire, viziune.

Dupa acordaj multumiti tuturor celor care au ajutat, indrumat, asistat in timpul initierii.

 

Cateva dintre trairile/impresiile din timpul initierilor:

Daniela :

„Desi nu am visat/vizualizat nimic concret, la nivel vibrational am fost pur si simplu zguduita…stateam culcata pe spate cu mainile si picioarele putin deplasate si in stare de relaxare cand deodata am simtit pur si simplu cum ma zdugui…o miscare a trupului de unduire ca o vibratie fff puternica…incredibila senzatie in care te simti preluat…apoi tremurul a ramas in tot corpul  in jur de 50 min. Insa in primele 15-25 min, in doua reprize,  cu pauza intre ele , pur si simplu in maini mi se desena ceva…era un curent puternic care se simtea ca o spirala ce desena in mainile mele(erau niste piscaturi clare, sigure si totusi f line adica cursive). Apoi am simtit vibratii puternice in abdomen, picioare(chiar si talpi), fata si chiar in crestetul capului un vartej. Am avut de asemenea momente cand partea dreapta(mai intai ma-brat si palme, apoi si piciorul drept) era pur si simplu amortit si nu il simteam..imi simteam doar partea stanga de alta structura decat cea dreapta care parea usoara si fara forma. Desi aceasta experienta eu o pot relata doar la nivel vibrational sunt sigura ca si in constiinta mea a avut un impact la fel de puternic.
Dupa aproximativ o ora am simtit ca trebuie sa intrerup starea aceea si m-am ridicat…tremuratul a tinut inca multa vreme…noaptea nu am visat nimic..iar dimineata aveam o inima usoara… „
Adrian:
„Iti transmit si cateva impresii din timpul initierii:
– am inceput curatarea la 19:45 cu activarea unui spatiu de curatare a casei, curatarea camerei cu SKR (pereti, tavan, podea), SHK (colturi), DKM (in centru rotit levogir de mai multe ori pe portiuni si in intreaga camera), am aprins 5 lumanari (la ora 19:50) care au incadrat o zona a camerei, m-am asezat pe pat cu spatele drept si genunchii la cca.90 grade (am folosit perne suplimentare), am respirat amplu si am cerut ajutorul entitatilor divine (ca in document), la ora 20:00 am invocat initierea in Karuna Reiki grad I (conform frazei din document).
– starea de relaxare a crescut in urmatoarele 10 min (conform doc. ar fi trebuit sa incep mai devreme, nu mi s-a parut a fi o problema), dupa un timp (cca. 5 min) s-a activat o tensiune in zona toracala a coloanei (tensiune pe care am mai experimentat-o si cu alte ocazii: meditatii, exercitiul „lumanarea” prelungit, s.a.),
– dupa alte 5-10 min s-a activat Sahasrara si centrii din palme, apoi (alte cca.5 min) s-au activat centrii din talpi (pe care i-am mai simtit atunci cand am transmis energie mai mult de 30 min, in picioare), dupa un timp (cca 10 min.) s-a diminuat semnificativ tensiunea din coloana (surpriza placuta…), apoi s-au activat foarte puternic centrii palmelor si Sahasrara si a aparut o stare de liniste interioara.
– In final, dupa circa o ora, a inceput vantul afara… Duapa circa 70 minute am revenit la activitatile cotidiene.”
Mariana:
„In cazul meu totul decurge dupa un ritual.Prima data vad niste spirale care se tot invirtesc citeva minute,apoi se lasa o lumina alba ca de lapte ,apoi vad forme sau litere…in cazul asta am vazut litera v ,o cruce si niste forme albe cu aripi.La sfirsit de tot am vazut semnul de zvastica cu laturile indreptate in partea dreapta.Dupa asta am simtit ca trebuie sa ma scol…”
Florin:
„Ce initiere colorata si plina de pace! Iti multumesc! „

Doamne ajuta!

Dupa Acordaj vei primi manualul corespunzator gradului.

Dincolo de initiere,importanta este practica.Putem primi initierea de la cel mai renumit maestru,dar daca nu practicam este egal cu zero barat .Practica si experienta personala sunt cei mai buni maestri.

Contravaloarea acordajelor/initierilor/terapiei se va face sub forma de donatie in conturile :

Banca Transilvania

RO23BTRL00701201I46762XX (RON)

RO95BTRL00704201I46762XX (EUR)

Sau prin:
Pay Pal 


 Western Union

Linia mea de initiere: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Hawayo Takata – Phillis Furumoto –Lee Farmer – William Lee Rand – Nita Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – dr. Ovidiu Dragos Argesanu.